Първоначално публикувано от bobi_kz
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеКолеги, от къде мога да си купя предпазните лепенки които стоят на задните врати в долната част на вратата от към гумата мисля, че са тефлонови или нещо такова ..?
Общо взето безсмислено и нерентабилно начинание да търсиш такива. Успешно всеки, който се занимава с подобни фолиа може да оразмери и да направи същите, дори и с цвета на колата
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз търсих такива, макар да има на задните врати - оригиналните все още ми стоят.Доста дебели са - едно 3 милиметра може би.
Намерих в EBey и дори намерих и в България -това покрай търсенето на фолио за затъмняване на прозорците.
Та от И бейя имаше многослойно фолио, което освен за врати според мен си е преди всичко за предна броня и капак - там кати хвръкне камъче и може да направи "люспа" на боята, та дори да се покаже отдолу грунда.
Та аз бях намерил такова трислойно фолио- когато най-горният слой се захаби го "дръпваш" и се отлепя и отдолу остава следващия слой.
Подобно фолио имат на каските на Formula 1 - като се зацапа от размазани мишички или кал/мръсотия пилотите дръпват най-горния слой и го отлепят и хвърлят.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщениеНякой колега който може да помогне в реално време с тая навигация. Е не мога да я подкарам тая сим карта в навигацията и това е... Свети absent в червено картата е вътре пусках контакт спирах и неще. Диагностика имам ,но не знам как става.
Ето менюто с карта и без карта!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеПробва ли с друга карта?
Ето менюто с карта и без карта!Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
Comment
-
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеЕдин може би тъп въпрос, но тези коли с автоматичен стартер ли са или трябва да държа копчето докато запали? 😁Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДържи се копчето. Най обикновен старт бутон, а не автоматичен.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Правилно си се ориентирал.
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
Ама ако акумулатора ти е наред, не би трябвало да е проблем - пали от четвърт при силен/зареден акумулатор.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 12:05.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
Comment